Aludni jó

Narancsbőr – a modern nő problémája

Mindenki 10 percig tudna beszélni a narancsbőr jeleiről és formáiról. Ez nem egy új terület, hiszen a nők 78 %-a szenved a narancsbőrtől több, mint 160 éve. Ezidáig senki sem tudta, miért jelenik meg a narancsbőr, vagy mi is az valójában.

A narancsbőr kialakulásának okai

1996-ban tudósok egy csoportja a narancsbőr lehetséges okait kutatta, és azt találták, hogy az okok nem csak arra vezethetők vissza, hogy a környezet és a napi étkezés révén bizonyos idő alatt túl sok alkohol, nikotin és méreganyag halmozódik fel a szervezetben. A narancsbőr kialakulásával kapcsolatos valódi válasz a bőrben lévő zsír eltérő eloszlásában keresendő

A testünket egy bőralatti zsírréteg védi, amely segít megőrizni a megfelelő test-hőmérsékletet, tompítja a leüléskor keletkező nyomást és védi a csontokat. Ez a zsíros réteg kollagén rostokat tartalmaz, amelyek kis csomókba gyűjtik össze a zsírt. A kollagén rostok a bőr belső részéhez és a csontok külső rétegéhez tapadnak.


 

 

 

 

 

 

Puha 4 évszakos, nyári vagy téli paplanok, jó áron, Naturtex minőségben

Mitől alakulhat ki a narancsbőr?

GÉNEK

A narancsbőr örökölhető. A gének okozzák a bőr öregedését, amely nagymértékben függ a kollagén és az elasztin rugalmasságától. Ha az arcon lévő kollagén és elasztin gyenge, akkor a test más részein is gyenge lesz. Fiatal nők nézzék meg az édesanyjuk bőrét.

ÖREGEDÉS

A narancsbőr többnyire 30 éves kor felett jelenik meg. Mostanában azonban már serdülőknél is kialakul, ugyanis a tinédzserek sem mozognak eleget, mivel legtöbb idejüket az iskolában vagy a számítógép előtt ülve töltik. 30 éves kor után egy átlagos nő 4-7 kilót hízik. Minél több zsír van a szervezetében, annál láthatóbbá válik a narancsbőr. Az életkor előrehaladtával a bőralatti zsírréteget fedő felső bőrréteg elkezd vékonyodni, ezért a narancsbőr még jobban érvényre jut. Az előbb említett okokon túl az öregedés során a kollagén rostok merevebbé válnak, ezért a bőrt és a csontokat összekötő bőralatti zsírréteg összezsugorodik és a bőrt a test belső részei felé szívja. Ez tovább növeli a narancsbőr láthatóságát.

 

 

 

 

 

 

 

 

SOK ÜLÉS

Amint már említettük, a modern ember komoly stresszhatásnak van kitéve, és túl sok időt tölt munkával. Ma 13 kilométerrel kevesebbet gyalogolunk, mint a nagyszüleink tették. Ez a mozgáshiány is hozzájárul ahhoz, hogy a kritikus testrészeken megjelenjen a narancsbőr.

Minél kevesebbet mozgunk, annál kevesebb kalóriát éget el a szervezetünk, annál jobban meghízunk, vagyis túlsúlyt szedünk magunkra. Üléskor a nyirokrendszer lelassul, több méreganyag gyűlik fel, ami szintén elősegíti a narancsbőr kialakulását.

TÚLSÚLY

Az embereknek több időt kellene szakítaniuk a rendszeres testmozgásra és arra, hogy fenntartsák normális fizikai funkcióikat. Mivel egyre nő a túlsúlyos emberek száma, a narancsbőr is egyre többeknél alakul ki, mivel, amint már említettük, a túlsúlyos emberek hajlamosabbak a narancsbőrre.

MÉREGANYAGOK

Bizonyos rossz szokások szintén hozzájárulnak a narancsbőr kialakulásához. Ezek közé tartozik elsősorban a túl sok alkohol és kávé, valamint a rossz zsírok és a cukor fogyasztása. Ezek összetevői szabad gyököket hoznak létre, megterhelik és meggyengítik a nyirokrendszert. Más tápanyagokat is elpusztítanak, amelyekre a szervezetnek az égési folyamatokhoz van szüksége. Egy csésze kávé például a szervezet raktárát 6 mg kalciumtól fosztja meg, amelyre a zsírégetésnél van szükség.

Naturtex akciós paplanok, párna szettek az Aloe vera jegyében. – Tavaszi akció

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TÚL SOK NAPOZÁS

A napsugarak jelentős mértékben meggyengítik és károsítják a bőrben lévő kollagén és elasztin sejteket. A túlzásba vitt napozástól elvékonyodik a bőr, ezért a narancsbőr erőteljesebben láthatóvá válik. Napozáskor a bőr erősen kiszárad, és ez felgyorsítja az öregedését. Ami a bőr öregedését illeti, korábban már említettük, hogy az is hozzájárul a narancsbőr kialakulásához.

www.paplanshop.hu
www.alampa.hu

7 szokás, mely boldoggá teszi

BOLDOGSÁG

 Az elmúlt években a tudósok számtalan kutatást folytattak, hogy kiderítsék, vajon mitől érzi magát boldognak az ember. Talán egy utazás, kiváló munkahely, a család, sok pénz az oka a boldogságnak? Olvassa el, mi az a 7 tevékenység, amely boldoggá tesz bennünket.

1. Készítsen listát a rövid távú és a hosszú távú céljairól

 Minél aktívabbak vagyunk, és minél több célt tűzünk ki magunk elé és valósítunk meg, annál többet teszünk a boldogságunkért. Nézzen körül: a boldog emberek sokféle tevékenységet végeznek, és sok tervük van – vitorlás hajót építenek, szimfóniát írnak, kertészkednek …

3 részes paplan+kispárna+nagypárna szettek a családnak – Naturtex minőség, jó áron

 2. Tervezze meg előre a heti menüt

 Közismert tény, hogy a vitamin- és ásványi anyag hiány rosszkedvhez vezet. Az ételek pontos megtervezése a mikro- és makrotápanyagok változatos választékát nyújtják a szervezet számára, és így vigyáznak az egészségünkre és jó közérzetet biztosítanak.

 3. Időben tervezze meg a nyaralását

 A vizsgálatok bebizonyították, hogy a nyaralás már akkor jó érzést kelt bennünk, amikor még csak tervezzük. Ha nyolc héttel korábban megtervezi a kisebb kirándulásokat is magába foglaló nyaralást, már az utazás előtt boldognak fogja érezni magát minden egyes kaland során.

Tavaszi akciós paplan, párna, ágynemű vásár! – cserélje le, ha Önnek is fontos az alvás higiénia.

Könnyű NATURTEX paplanok, formatartó párnák JÓ ÁRON

 4. Találkozzon a barátaival

Ápolja az Önhöz közel állókhoz fűződő kapcsolatát, töltsön időt pozitív emberek társaságában, végezzen olyan tevékenységeket, amelyekkel mások segítségére lehet – ez mind hatással lehet a boldogságára. A jó szándékkal végrehajtott cselekedetek elégedettebb emberré tesznek.

 5. Legyen egyedül

Mindenkinek szüksége van néhány percre, hogy kikapcsolhasson. Néha elég 10 perc ahhoz, hogy újra feltöltsük az akkumulátorokat. Nem bűn, ha egyedül szeretnénk lenni, ha elbújnánk a hétköznapi dolgok, az emberek elől. Mindennap szánjon időt a kikapcsolódásra: szunyókáljon egyet délután, menjen el sétálni, nézzen meg egy filmet.

Gyönyörű ágytakarók a friss, tavaszi hálóért!

Vesta ágytakaró + 2 db párna huzat

6. Rendszeres szexuális együttlét

A rendszeres szexuális együttlét (havi egy alkalomtól a heti több alkalomig) olyan boldogságot idéz elő, mint egy jó fizetésemelés, derült ki egy Plymouthban végzett vizsgálatból. Az nem teljesen egyértelmű, hogy a boldogabb emberek általában gyakrabban élnek-e szexuális életet – vagy pedig a szex miatt boldogabbak …

7. Mozogjon a szabadban!

A mozgás oka mindegy! Mindegy, hogy azért mozog, hogy leadjon pár kilót, javítson az egészségi állapotán vagy csupán jobb közérzetre vágyik, bizonyított tény, hogy a mozgás egészségesebbé és elégedettebbé teszi az embert.

www.paplanshop.hu

Dizájnötletek a hálószobába

Dizájnötletek a hálószobába

Partnere iránt érzett nagyrabecsülését számtalan gesztussal kifejezheti: megölelheti őt, elviheti kedvenc éttermébe, vagy meglepheti egy ágyban felszolgált, mennyei reggelivel.

Gondolt már arra, hogy milyen nagyszerű lenne egy olyan ajándékot adni neki, amelyre egyáltalán nem számít? Egy olyat, ami minden szempontból különleges és egyedi? Egy olyan ajándékot, amely megremegteti a szívét, mert különlegesnek érezheti magát tőle?

Lásson hozzá, újítsa fel közös hálószobájukat, és tegye apró részletekkel meghitté és személyessé. A hálószoba a lakás egyik legfontosabb helyisége, ezért nagyon fontos, hogy minden figyelmét a kreatív részleteknek szentelje.

Egy pár sokkal több időt tölt a hálószobában, mint a lakás bármelyik másik helyiségében. Minden napjukat itt kezdik és itt is fejezik be. Nagyon fontos tehát, hogy Ön is megismerje a hálószoba-dekoráció azon irányvonalait, amelyek segítségével eredményes változást érhet el.

1. Színek

Ezeknek az exkluzív dizájnötleteknek a középpontjában a bútorok és kiegészítők összehangolása áll, melynek lényege, hogy a legkisebb részletet is úgy alakították ki, hogy bárkit elkényeztessenek, aki menedéket és pihenést keres a helyiség falai között.

Ennek eléréséhez megfelelő színek szükségesek. Olyan szenvedélyes és érzelmes színeket kell választania, mint a rózsaszín, a bézs, a királykék vagy az arany. Ezekkel a színekkel luxust közvetít, és drámai hatást érhet el.

Aloe vera 4 évszak paplan és paplan+párna garnitúra akcióban

2. Minták

A legjobb, ha letisztult mintákat és nyugalmat sugárzó művészeti tárgyakat használ, melyek segítenek a hálószoba lakóinak pihenni, ezáltal pedig testüket és elméjüket felfrissíteni.

Ezekkel a dizájnelemekkel és mintákkal egy otthonos, melegséget sugárzó, elegáns belső teret hozhat létre.

3. Berendezés

Használjon egyedi bútorokat, tükröket és a személyiségét kifejező tárgyakat. Helyezhet a polcokra hatalmas bögréket, vásárolhat egy hajó alakú könyvespolcot vagy egy antik paravánt, ami a kifinomultság érzetét kelti. Ha nem mindennapi lakberendezési tárgyakat használ, titokzatosságot kölcsönöz a hálószoba aurájának.

A helyiség egyediségét hangsúlyozhatja szokatlan festményekkel, különleges ágytakarókkal vagy a modern és a rusztikus darabok harmonikus kombinációjával.

4. Ablakok és árnyékolás

Egy minőségi anyagból készült finom, de sűrű szövésű függöny tökéletes választás a hálószobába. A megfelelő szövet elegendő fényt ereszt át, de megőrzi a szoba intimitását is.

Egy szép, virágos rolót is választhat, amely lehetővé teszi a fény bebocsátásának szabályozását.

Ha a helyiség stílusához illik, tegyen fel faredőnyöket. A jól megválasztott árnyalat állandóságot és időtlenséget áraszt.

Mindezekkel biztos lehet abban, hogy partnere a legfigyelmesebben felújított hálószobában térhet nyugovóra. Az egyedien berendezett, kettejük személyiségét tükröző hálószoba minden nap az újjászületés élményével ajándékozza meg Önöket. Az itt töltött idő olyan élménnyé válik, amelyet mindketten örömmel élnek át újra és újra.

www.paplanshop.hu

7 ok amiért rosszul alszunk

Gondjai vannak az alvással, de nem tudja, miért? Összegyűjtöttük az alvásproblémák hét leggyakoribb okát. Talán az Ön panaszára is megtalálja köztük a magyarázatot.

Alvási problémákat okozhat:

1. Az aggódás

Előfordul Önnel, hogy éjszaka ébren fekszik, a másnapra és a feladataira gondol? Aggódik amiatt, hogy már megint nem fogja időben meghallani az ébresztőóra hangját, és azon töpreng, ki fogja elvinni a gyerekeket az iskolába? Vagy esetleg a reggeli értekezlet aggasztja?

EZ NEM HELYES!

Amikor lefekszik aludni, csak kellemes gondolatokkal foglalkozzon, az aggódást hagyja másnapra. Ha nem így tesz, az aggódás minden éjjel meg fogja fosztani a nyugodt alvástól.

1454_275505142

2. Vizelési inger

Mennyi vizet (vagy gyümölcslevet) iszik meg lefekvés előtt, és mikor itta az utolsó pohárral? Gondolja végig: talán túl sokat ivott, miközben filmet vagy focimeccset nézett. Ha éjszaka gyakran kell vécére mennie, ez megzavarhatja az alvás ritmusát. Lefekvés előtt próbálja meg visszaszorítani a folyadékbevitelt. Lefekvés előtt egy órával már ne igyon semmit.

3. A gyógyszerek

A fájdalomcsillapítók befolyásolhatják az alvást. Kérdezze meg háziorvosát, elképzelhető-e, hogy a gyógyszerei okozzák az alvási problémáit. Lehetséges, hogy fel tud írni valamilyen másfajta gyógyszert.

4. A horkolás

Hogyan alszik a partnere? Össze-vissza forgolódik, sőt még horkol is? Lehet, hogy ez okozza az Ön álmatlanságát. Az emberek akkor horkolnak, ha hanyatt fekve alszanak. Ilyenkor az arcizmok és a nyelv elernyednek, és a nyelv gyakorlatilag elzárja a levegő útját a száj hátsó részében.
Nyugtató hatású paplanok: Kamilla, Aloe Vera

Mit tehet a horkolás ellen?

Ha azt akarja, hogy partnere abbahagyja a horkolást, és ne zavarja Önt az alvásban, próbálja meg rábeszélni, hogy aludjon oldalt fekve, vagy szerezzen be egy jobb párnát, ami szintén jelentősen befolyásolja az alvás minőségét.

Pink Orchidea pamut-szatén ágynemű

Könnyű ágyneműk, csoda ágytakarók kedvező áron!

5. A dohányzás

A lefekvés előtti dohányzás nagymértékben befolyásolja az alvást. A nikotin ingerlő hatása miatt a dohányosoknál gyakrabban alakulnak ki alvási problémák, mint a nemdohányzóknál. Dobja el a cigarettát! Látja, még egy nyomós érv a dohányzás ellen.

6. A vacsora

Mit evett vacsorára? A mexikói vagy egyéb, hasonlóan fűszeres vagy rendkívül savas kémhatású ételek határozottan befolyással vannak az alvásra. Az ilyen ételek gyomorégést vagy gyomorszorítást okozhatnak, ezért nem hagyják az embert aludni. Igyekezzen könnyű, de tápláló ételeket fogyasztani, meglátja könnyebben elalszik és reggel kezdheti a napot egy kiadós reggelivel.

Bamboo nyári paplan

Naturtex 4 évszakos, nyári paplanok jó áron!

7. Házi kedvencek

Ha a házi kedvencét beengedi az ágyába, és valahányszor az állat megmozdul az éjszaka közepén, Ön felébred, inkább ne engedje, hogy az állat az ágyában aludjon. Alhat az Ön ágya mellett, de a saját ágyában. Higiéniai szempontból sem szerencsés egy ágyban tölteni az éjszakát kedvencünkkel.

Tavaszi paplan, ágynemű, ágytakaró vásár:

Lecserélte már párnáját, paplanját? – Szeretne kipihenten ébredni?

Egy nem megfelelő párna számos kényelmetlenséget okozhat, és ártalmas lehet az egészségre is. Tudta, hogy a párnánkat két-három évente érdemes újra cserélni? Cikkünkben eláruljuk, miért. A megfelelő párna nem csak kényelmet nyújt, de segít megelőzni a fejfájást, valamint a nyak- és vállfájdalmakat, emellett segít, hogy a gerinc alvás közben is megfelelő pozícióban legyen. Az anatómiai előnyökön felül véd az allergének ellen, így frissítő és egészséges alvást biztosít. Egy régi és rossz párna komoly gondokat okozhat, a legsúlyosabb esetben akár depressziót és szívbetegséget is kiválthat.

A Paplanshop.hu webáruház megfelelő párna kínálata minden vásárló igényét kielégíti. Választhat töltet, méret, moshatóság, vagy keménység szerint, mindenki megtalálja a számára megfelelő párnát. A párnaválaszték mára óriási lett, ezért igyekszünk segíteni, hogy a Naturtex Kft. termékei közül mindenki megtalálhatja a neki megfelelő kispárnát, félpárna vagy nagypárnát.

Kamilla paplanok és párnák a zavartalan éjjelekért

Kamilla paplanok és párnák a zavartalan éjjelekért

Atka Stop term+ękcsal+íd_1 paplan+kp+np becsomagolva

Itt a szmogos, párás idő, cserélje le párnáját, paplanját, melyhez akár Akciós áron hozzájuthat a www.paplanshop.hu webáruházban.

Mikor jött el az ideje, hogy párnáját kicserélje?

Általánosságban elmondhatjuk, hogy a párnánkat két-három évente cserélni kell. Több tényező is jelezheti, hogy eljött a csere ideje:

1. Ön gyakran ébred fejfájással, merev nyakkal vagy izomgörcs ébreszti fel. Ha ébredés után fejfájás gyötri, háta hasogat vagy fáj a lába, elképzelhető, hogy párnája a hibás. Az ok a nyak elégtelen megtámasztásában rejlik, ami gyakran az egész gerincre kihat. A jó párna biztosítja a fej, a nyak és a test egészének helyes tartását.

2. Párnája lapos, elnyűtt vagy formátlan. Egy alakját vesztett, tartás nélküli párna nem képes ellentartani, ha súly nehezedik rá. Ha párnáját sokszor kell felrázni vagy igazgatni, ideje, hogy újra cserélje. Akkor is új párnára van szüksége, ha a régi nem rúgja ki magát, ha Ön félbe hajtja. A megfelelő párna igazodik a fej alakjához, de egyenletesen osztja el annak súlyát és nem gyakorol rá kényelmetlen nyomást.

szaten-gyapju-termekcsalad

 

 

 

 

 

 

 

Paplanshop-FB-aloe-szett

 

 

 

 

 

Az idei ősz sikerterméke a Szatén-gyapjú paplan & párna garnitúra illetve az Aloe Vera paplan & párna garnitúra, mellyel sokkal pihentetőbb az alvás! 3 részes paplan és párna szettek Extra Akciós áron a www. paplanshop- ban!

3. Ön allergiában vagy asztmában szenved. A párnában felhalmozódnak a testnedvek és az elhalt hámsejtek, melyek remek táptalajt nyújtanak a leggyakoribb allergéneknek, a poratkáknak. A párna egy idő után tele lesz baktériummal, penésszel és poratkával, ami rendkívül egészségtelen. Mindez allergiát okozhat, és az asztmás tünetek kiváltója is lehet. A szakértők ezért azt ajánlják az allergiásoknak, hogy párnájukat kétévente cseréljék újra. Az allergiakockázat csökkentése érdekében emellett érdemes a párnákat forró vízben mosni, és olyan párnahuzattal bevonni, ami megakadályozza az allergének elszaporodását.

4. Az Ön párnája több mint hároméves. Még ha nem is tudja megnézni párnája belsejét, ne legyenek kétségei az évek során ott kialakuló ökoszisztémát és annak a lakóit illetően. Szerezzen be egy új párnát akkor is, ha ennek még nincsenek szemmel látható jelei.

5. A párnája kellemetlen szagot áraszt. A kellemetlen szagokat okozhatják a baktériumok, a penész, a gombák vagy az izzadtság, de bármelyikről is legyen szó, egy ilyen párnát sürgősen le kell cserélni egy újra.

6. Ön nem tudja magát kialudni. Ha az éjszakákat forgolódással és párnája igazgatásával tölti, egy új párna megoldást jelenthet erre a problémára. A minőségi alvás hiánya komoly egészségügyi problémákat okozhat. Életünk egyharmadát az ágyban töltjük, fejünket és nyakunkat pedig ilyenkor egy párnán nyugtatjuk, tehát nem kérdés, hogy szükségünk van egy minőségi párnára a megfelelő éjszakai pihenéshez.

www.paplanshop.hu

Egész éjjel nem aludt? – Szeretne túllépni az alvászavaron?‎

Azt gondolnánk, az alvás a legtermészetesebb dolog a világon. De amikor fáradtak és álmosak vagyunk, vajon mindig el tudunk aludni, és utána kipihenten ébredünk is fel? Dehogy! Belegondolni is ijesztő, de a statisztikák szerint a Föld összlakosságának mintegy egyharmada szenved valamilyen alvászavarban. Nem csoda hát, ha annyian megoldást keresnek alvásproblémáikra. Elvégre az alváshiány, a nem megfelelő minőségű alvás egészségügyi kockázatok sorát hordozza, hiszen hosszú távon akár pszichés betegségeket, illetve szív- és érrendszeri panaszokat egyaránt okozhat.

A Paplanshop.hu Webáruház termékei közül az átmeneti, tavaszi / őszi paplanjainkat azoknak ajánljuk, akik egyrészről télen nem annyira fázósak, másrészről gazdaságos döntést hoznának, mert szinte egész évben használható paplant szeretnének. Az átmeneti paplanok töltősúlya 800-1000 g között található, biztosítva a megfelelő hőmérsékletet és kényelmet szinte egész éven át.

kamilla_paplan_betetlap                       Paplanshop-FB-aloe-szett-2

 

Az álmatlanság okai

Van, aki a környezet zajaitól képtelen elaludni, legyen az utcazaj, vagy csupán az óra halk tiktakolása. De honolhat akár síri csönd otthon, olykor elég a tudat, hogy a gyerekszobában kisgyerek szuszog, és az édesanya máris egész éjjel éberen fülel és figyel – vagyis képtelen rá, hogy ellazultan pihenjen. De rányomhatják bélyegüket éjszakáinkra a megelőző nap történései is: a napközbeni feszültség miatt nem tudunk kikapcsolni, gondolataink a megoldásra váró feladatok körül járnak, és emiatt jön nehezen álom a szemünkre. A zűrös nappalokat így aztán nem ritkán követi álmatlan éjszaka, emiatt az ember egyre fáradtabb, nyűgösebb, idegesebb, türelmetlenebb lesz nappal, az este közeledtével pedig előre aggódik, hogy éjjel megint csak képtelen lesz kipihenni magát… Ebből az ördögi körből márpedig mielőbb ki kell törni!

4 évszak aloe vera paplan                                   Atka Stop term+ękcsal+íd_1 paplan+kp+np becsomagolva

 

Néhány fontos jó tanács az alváshoz

Ahhoz, hogy kellemes legyen az éjszakánk, igyekezzünk ideális alváskörülményeket biztosítani. A hálószobánk ne legyen túl meleg, az alváshoz az optimális hőmérséklet ugyanis 20-21 fok körüli. Válasszunk könnyű, szellős paplant és párnát, kényelmes matracot, és sötétítsünk be alaposan – az alvást segítő hormon, a melatonin, ugyanis csak sötétben termelődik a szervezetben. Lehetőleg mindig ugyanabban az időben térjünk nyugovóra és lefekvés előtt egy órával már ne együnk, mint ahogy ilyenkor már az intenzív testmozgás is kerülendő. Az ágyban már ne használjunk semmilyen elektromos „kütyüt” (TV, számítógép, okos-telefon): a készülékek fénye ugyanis rontja az elalvás esélyét. Ezzel szemben egy hagyományos könyv vagy újság olvasgatása annál közelebb vihet bennünket az álmok birodalmához!

www.paplanshop.hu

A kellemes őszi hálószobáért

A forró nyári napok után, lassan-lassan eltehetjük a vékonyabb, nyári paplanokat és újra előkerülnek a melegebb takarók, paplanok. Mindenki az alvási szokásai, otthona, hálószobája hőmérséklete alapján választ őszi/átmeneti takarót, paplant. A fűtési szezon még odébb van, de azért reggelente már hűvös lehet, jól jöhet egy melegebb paplan.

Aloe vera paplan, formatartó párna


Aloe Vera termékcsalád

Aloe Vera termékcsalád

Kiváltságos aki előre beszerzett egy 4 évszakos paplant, mert amellett, hogy praktikus termék, még gazdaságos is. A 4 évszak Aloe vera paplan tulajdonképpen 2 db paplanból áll, melyek esztétikus patenttel kapcsolhatók össze, így képezve egy meleg, puha paplant. Az 1 db 400 g-os nyári és az 1 db 800 g-os téli/átmeneti paplan, kiváló választás, mert szétszedve a vékonyabb paplan még elég az Uraknak – nem mindenki annyira fázós… – a vastagabb téli/átmeneti paplan pedig a hölgyeknek kiváló takaró a hűvösebb őszi estéken.
Nem csak hasznos, de szép termék is az Aloe vera 4 évszak paplan. Hófehér fedőanyaga aloe vera kivonattal van átitatva, mely a microfiber anyagával simogatja bőrünket. Természetesen Aloe vera párnákkal kiegészíthetjük az ágyneműnket: 40*50 cm-es a kispárna, 50-70 cm-es a félpárna és 70*90 cm-es a nagypárna, melyek hasonlóan kiváló fedőanyagból készülnek a Naturtex szegedi gyárában, magyar varrónők kezei által.

Az Aloe vera paplan a 4 évszakos változaton kívül készül nyári és téli töltettel is, valamint kétszemélyes változatban. Ennek mérete 200*220 cm.
Az Aloe vera paplanokat, párnákat azoknak ajánljuk, akik minőségi alapanyagokból készült, magyar termékkel szeretnék alvás komfortjukat javítani.

www.paplanshop.hu

Bőrrák – a túlzott napozás következménye

A napsugárzásnak vannak jótékony és káros hatásai is. Amíg a nap az elsődleges D-vitamin forrásunk, a túlzott napozás károsítja a bőrünket, és elsődleges okként szerepel a melanoma kialakulásában.

Greeny1

90*170 cm-es fürdő és strandtörölközők nagy választékban

Tavasszal, amikor a Nap ereje a napmagassággal együtt napról napra növekszik, egyre erőteljesebben ér bennünket az UV sugárzás is.
Az UV-sugárzás fokozza a D-vitamin képződését, sőt, segít kivonni a táplálékból a kalciumot, mely csontozatunk számára nélkülözhetetlen.
A D-vitamin az immunrendszer számára is nagyon fontos, mert hatékony védelmet jelent többek között a vastagbél és a mellrák leküzdésénél. A Nap segít elpusztítani a bőr felszínén lévő baktériumokat, vagyis segítségével rendkívül jól orvosolhatóak a kisebb bőrproblémák, valamint a napsütés hatékony a depresszió ellen is.
 
Vidám hangulatú, nagyméretű strandtörölközőink kiállják az idő próbáját, élénk színeik évek múltán is megőrzik tónusukat, hosszan tartó nedvszívó képességüket pedig a gyártás során felhasznált kiváló alapanyagok garantálják.

 
Paris

Paris hangulatú óriási törölközők akciós áron!


Azonban életünk során nem gondolunk arra, hogy szervezetünkben összeadódnak a káros sugárzások, és főleg fiatal korban a hiúságunktól vezérelve túlzásba visszük a napozást. A gyermek- és kamaszkorban elszenvedett sorozatos leégés megduplázza a felnőttkori melanoma kialakulásának kockázatát.

Vidd magaddal te a legszebb strandtörölközőt a partra! Ez az elbűvölő mintájú és kiváló alapanyagú törölköző kedvező áron nyújt nagy komfortérzetet.
 
 
aloe_vera_paplan_IMG_1556-800x533

Selyem, pamut, Aloe vera, Kamilla, Levendula nyári paplanok akcióban!


Legnagyobb veszélyt, a fehér bőrű emberek számára jelent a káros sugárzás. Akinek magas a bőre pigment tartalma, kisebb valószínűséggel alakul ki nála a melanoma. Akinek sok anyajegy van a bőrén, célszerű rendszeresen ellenőrizni őket, és mindennemű elváltozás esetén orvoshoz fordulni. Az esetek 70 százalékában nem a már meglévő anyajegyek válnak rákossá, hanem a daganat újonnan alakul ki.
 
Levendula paplan - nyári

Levendula paplan, finom illat, kipihent ébredés, most akcióban!


A szoláriumok sem védenek meg a melanóma kialakulásától, mert ezek a berendezések is előállítják mind az UV-A, mind az UV-B sugarakat, ezek mennyisége pedig kizárólag a készülék típusától függ. Nem igaz tehát, hogy a szolárium teljesen biztonságos. Halmozottan káros lehet egy olyan szituáció, amikor a szolárium használatát követően természetes napozást is végzünk.

Nyári paplanok és szettek a pihentető alvás “jegyében” – mert idén is jön a kánikula

Flower ágytakaróA Naturtex Akciós paplanok, ágyneműk és ágytakarók kiváló minőségű anyagból készülnek, és egészséges, kényelmes pihenést biztosítanak. 

Amikor új paplan vásárlására kerül a sor, gyakran előfordul, hogy nem tudunk dönteni, mert olyan nagy a választék. Különböző méretek, különböző anyagok: melegebb, hűvösebb, természetes vagy mesterséges, stb. Hogyan döntsük el, melyik a megfelelő a számunkra?

Milyen fajta paplanra van szüksége? A megfelelő paplan kiválasztásakor számos dolgot figyelembe kell vennie, mielőtt döntene az egyik mellett. 

A zavartalan pihenés záloga a NATURTEX AKCIÓS NYÁRI paplan!

 

Gondolja végig:

  • a paplan képes-e alkalmazkodni a hőmérséklet változásokhoz,
  • a paplan taszítja-e a nedvességet,
  • antiallergén paplant szeretne-e,
  • milyen anyagból legyen a paplan,
  • mekkora az ágya, és egyedül alszik-e benne vagy a partnerével.

Atka Stop term+ękcsal+íd_1 paplan+kp+np becsomagolva

Biztosak vagyunk benne, hogy a Paplanshop.hu webáruház paplankínálata még a legkifinomultabb ízlésű vásárlót is kielégíti.

A legkiválóbb anyagok (Levendula, Kamilla , Aloe Vera, Bambusz szál, Selyem, Atka Stop, 95 fokon főzhető, Greenfirst) a biztosíték arra, hogy Önt egyszerűen el fogják varázsolni a Naturtex paplanjai.

http://www.paplanshop.hu/

Hálószoba átváltoztatása

Laura ágytakaró zöld-törtfehérA legnehezebb feladat, olcsón jót! Nem titkolom, nem is hiszek benne nagyon. Akkor lehet ezt megcsinálni, ha az alapbútorokat már beszereztük, és azok szépek, nem kell lecserélnünk őket, csak esetleg felfrissítenünk, vagy egy-egy darabot hozzátennünk.

Mindenkinek, aki bizonytalan a hálószoba berendezésében, azt javasolom, hogy alakítson ki, egy visszafogott, neutrális színekkel operáló berendezést. Ezt később, ha megunta (ami nem feltétlen fog bekövetkezni, mert ha a textúrákkal játszunk, és belecsempészünk modern és régi darabokat egyaránt, akkor a színhiánybanis játékos marad) könnyen teljesen új arculatot adhat neki egyetlen fal átfestésével, vagy akár csak az ágytakaró kicserélésével. Az ágytakaró szinte a legnagyobb egybefüggő színfelület a hálószobában, és sokan elfelejtenek jelentőséget tulajdonítani neki, mikor nagyon fontos. Ez a mai példánkból is kiderül, nézzétek csak!

 

A Naturtex Akciós paplanok, párnák és  ágyneműk kiváló minőségű anyagból készülnek, és egészséges, kényelmes pihenést biztosítanak.  

Aloe Vera termékcsalád steppelt párnákkal kibontva_nagy méretA zavartalan pihenés záloga a NATURTEX Akciós Nyári paplan+párna garnitúra, melyhez Akciós áron hozzájuthat!
Számtalan különböző töltettel – pamut, bambuszszál, műszál, pehely – fedőanyaggal – selyem, pamut, microfiber – , minőségi alapanyagokból, magyar munkaerő által készített termékek. Válasszon Ön is a könnyű, puha nyári paplan+párna garnitúrák közül, melyek még a legforróbb éjszakákon sem izzasztanak. A NATURTEX  Akciós Nyári garnitúrák alacsony hőfokon többször moshatóak gépben, így biztosítva a kényelmes és higiénikus használatot. 

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!