Aludni jó

Dizájnötletek a hálószobába

Dizájnötletek a hálószobába

Partnere iránt érzett nagyrabecsülését számtalan gesztussal kifejezheti: megölelheti őt, elviheti kedvenc éttermébe, vagy meglepheti egy ágyban felszolgált, mennyei reggelivel.

Gondolt már arra, hogy milyen nagyszerű lenne egy olyan ajándékot adni neki, amelyre egyáltalán nem számít? Egy olyat, ami minden szempontból különleges és egyedi? Egy olyan ajándékot, amely megremegteti a szívét, mert különlegesnek érezheti magát tőle?

Lásson hozzá, újítsa fel közös hálószobájukat, és tegye apró részletekkel meghitté és személyessé. A hálószoba a lakás egyik legfontosabb helyisége, ezért nagyon fontos, hogy minden figyelmét a kreatív részleteknek szentelje.

Egy pár sokkal több időt tölt a hálószobában, mint a lakás bármelyik másik helyiségében. Minden napjukat itt kezdik és itt is fejezik be. Nagyon fontos tehát, hogy Ön is megismerje a hálószoba-dekoráció azon irányvonalait, amelyek segítségével eredményes változást érhet el.

1. Színek

Ezeknek az exkluzív dizájnötleteknek a középpontjában a bútorok és kiegészítők összehangolása áll, melynek lényege, hogy a legkisebb részletet is úgy alakították ki, hogy bárkit elkényeztessenek, aki menedéket és pihenést keres a helyiség falai között.

Ennek eléréséhez megfelelő színek szükségesek. Olyan szenvedélyes és érzelmes színeket kell választania, mint a rózsaszín, a bézs, a királykék vagy az arany. Ezekkel a színekkel luxust közvetít, és drámai hatást érhet el.

Aloe vera 4 évszak paplan és paplan+párna garnitúra akcióban

2. Minták

A legjobb, ha letisztult mintákat és nyugalmat sugárzó művészeti tárgyakat használ, melyek segítenek a hálószoba lakóinak pihenni, ezáltal pedig testüket és elméjüket felfrissíteni.

Ezekkel a dizájnelemekkel és mintákkal egy otthonos, melegséget sugárzó, elegáns belső teret hozhat létre.

3. Berendezés

Használjon egyedi bútorokat, tükröket és a személyiségét kifejező tárgyakat. Helyezhet a polcokra hatalmas bögréket, vásárolhat egy hajó alakú könyvespolcot vagy egy antik paravánt, ami a kifinomultság érzetét kelti. Ha nem mindennapi lakberendezési tárgyakat használ, titokzatosságot kölcsönöz a hálószoba aurájának.

A helyiség egyediségét hangsúlyozhatja szokatlan festményekkel, különleges ágytakarókkal vagy a modern és a rusztikus darabok harmonikus kombinációjával.

4. Ablakok és árnyékolás

Egy minőségi anyagból készült finom, de sűrű szövésű függöny tökéletes választás a hálószobába. A megfelelő szövet elegendő fényt ereszt át, de megőrzi a szoba intimitását is.

Egy szép, virágos rolót is választhat, amely lehetővé teszi a fény bebocsátásának szabályozását.

Ha a helyiség stílusához illik, tegyen fel faredőnyöket. A jól megválasztott árnyalat állandóságot és időtlenséget áraszt.

Mindezekkel biztos lehet abban, hogy partnere a legfigyelmesebben felújított hálószobában térhet nyugovóra. Az egyedien berendezett, kettejük személyiségét tükröző hálószoba minden nap az újjászületés élményével ajándékozza meg Önöket. Az itt töltött idő olyan élménnyé válik, amelyet mindketten örömmel élnek át újra és újra.

www.paplanshop.hu

7 ok amiért rosszul alszunk

Gondjai vannak az alvással, de nem tudja, miért? Összegyűjtöttük az alvásproblémák hét leggyakoribb okát. Talán az Ön panaszára is megtalálja köztük a magyarázatot.

Alvási problémákat okozhat:

1. Az aggódás

Előfordul Önnel, hogy éjszaka ébren fekszik, a másnapra és a feladataira gondol? Aggódik amiatt, hogy már megint nem fogja időben meghallani az ébresztőóra hangját, és azon töpreng, ki fogja elvinni a gyerekeket az iskolába? Vagy esetleg a reggeli értekezlet aggasztja?

EZ NEM HELYES!

Amikor lefekszik aludni, csak kellemes gondolatokkal foglalkozzon, az aggódást hagyja másnapra. Ha nem így tesz, az aggódás minden éjjel meg fogja fosztani a nyugodt alvástól.

1454_275505142

2. Vizelési inger

Mennyi vizet (vagy gyümölcslevet) iszik meg lefekvés előtt, és mikor itta az utolsó pohárral? Gondolja végig: talán túl sokat ivott, miközben filmet vagy focimeccset nézett. Ha éjszaka gyakran kell vécére mennie, ez megzavarhatja az alvás ritmusát. Lefekvés előtt próbálja meg visszaszorítani a folyadékbevitelt. Lefekvés előtt egy órával már ne igyon semmit.

3. A gyógyszerek

A fájdalomcsillapítók befolyásolhatják az alvást. Kérdezze meg háziorvosát, elképzelhető-e, hogy a gyógyszerei okozzák az alvási problémáit. Lehetséges, hogy fel tud írni valamilyen másfajta gyógyszert.

4. A horkolás

Hogyan alszik a partnere? Össze-vissza forgolódik, sőt még horkol is? Lehet, hogy ez okozza az Ön álmatlanságát. Az emberek akkor horkolnak, ha hanyatt fekve alszanak. Ilyenkor az arcizmok és a nyelv elernyednek, és a nyelv gyakorlatilag elzárja a levegő útját a száj hátsó részében.
Nyugtató hatású paplanok: Kamilla, Aloe Vera

Mit tehet a horkolás ellen?

Ha azt akarja, hogy partnere abbahagyja a horkolást, és ne zavarja Önt az alvásban, próbálja meg rábeszélni, hogy aludjon oldalt fekve, vagy szerezzen be egy jobb párnát, ami szintén jelentősen befolyásolja az alvás minőségét.

Pink Orchidea pamut-szatén ágynemű

Könnyű ágyneműk, csoda ágytakarók kedvező áron!

5. A dohányzás

A lefekvés előtti dohányzás nagymértékben befolyásolja az alvást. A nikotin ingerlő hatása miatt a dohányosoknál gyakrabban alakulnak ki alvási problémák, mint a nemdohányzóknál. Dobja el a cigarettát! Látja, még egy nyomós érv a dohányzás ellen.

6. A vacsora

Mit evett vacsorára? A mexikói vagy egyéb, hasonlóan fűszeres vagy rendkívül savas kémhatású ételek határozottan befolyással vannak az alvásra. Az ilyen ételek gyomorégést vagy gyomorszorítást okozhatnak, ezért nem hagyják az embert aludni. Igyekezzen könnyű, de tápláló ételeket fogyasztani, meglátja könnyebben elalszik és reggel kezdheti a napot egy kiadós reggelivel.

Bamboo nyári paplan

Naturtex 4 évszakos, nyári paplanok jó áron!

7. Házi kedvencek

Ha a házi kedvencét beengedi az ágyába, és valahányszor az állat megmozdul az éjszaka közepén, Ön felébred, inkább ne engedje, hogy az állat az ágyában aludjon. Alhat az Ön ágya mellett, de a saját ágyában. Higiéniai szempontból sem szerencsés egy ágyban tölteni az éjszakát kedvencünkkel.

Tavaszi paplan, ágynemű, ágytakaró vásár:

A téli hidegben folyton kipirul a bőre?

A száraz bőr eléggé gyakori probléma, amely gyerekektől felnőttekig egyre több embert érint. A bőr az első védelmet jelenti a baktériumok és más irritáló anyagok ellen, ezért nagyon fontos, hogy megőrizzük a rugalmasságát. Az egészséges bőr puha és rugalmas, viszont könnyen kiszárad, durva, repedezett lesz és viszket. 
Szerencsére legtöbbször a száraz bőr a környezeti tényezők eredményeként alakul ki, és teljes egészében vagy részben kezelhető.

Hogyan tegyünk még elviselhetőbbé a hideget? Ha lakásunkat a megfelelő lakástextíliákkal látjuk el máris jobb lesz a hangulatunk és sokkal szívesebben térünk haza. Csodás ágytakarók és díszpárnák, plédek kiváló nedvszívó képességgel rendelkező törölközők, paplanok, paplan és párna garnitúrák választékának tárházával várjuk Önt.

“Fehér Hetek” lakástextil akciónkban a legkedvezőbb árakkal várjuk a lakástextilek szerelmeseit.

takarok_gina-barna-narancs

vesta-c554

 

 

 

 

 

 

 

Magyarország nagy részén a víz igen keménynek mondható. Zuhanyozás után egyre több ember érezheti azt a kellemetlen érzést, hogy a bőre húzódik, esetleg még viszket vagy hámlik is. A hűvösebb, szeles idő beköszöntével ezek a tünetek fokozódnak, sőt a fűtési szezon elindulásával a lakások, házak, otthonok száraz levegője is súlyosbítja a kellemetlenségeket. Ilyenkor egyre többen vannak azok, akik éjszaka már alig tudnak aludni, mert a bőrük annyira viszket, hogy már fájdalmas.

A téli hidegben kiváló választás egy meleg téli paplan vagy paplan&párna szett melyhez akár Akciós áron is hozzájuthat. A www.paplanshop számos kiváló minőségű terméket kínál Önnek, mely elnyerheti a tetszését.

 

 

feher-hetek-akcio

4-evszak-aloe-vera-paplan

 

 

 

 

 

Krónikus vagy súlyos száraz bőr problémák már bőrgyógyászati beavatkozást igényelnek. De az enyhébb forma kezelésében saját magunk is sokat tehetünk a tünetek javításában és megszüntetésében hidratáló használatával, kevesebb fürdéssel és a kemény, szárító szappanok elkerülésével.

www.paplanshop.hu

 

Lecserélte már párnáját, paplanját? – Szeretne kipihenten ébredni?

Egy nem megfelelő párna számos kényelmetlenséget okozhat, és ártalmas lehet az egészségre is. Tudta, hogy a párnánkat két-három évente érdemes újra cserélni? Cikkünkben eláruljuk, miért. A megfelelő párna nem csak kényelmet nyújt, de segít megelőzni a fejfájást, valamint a nyak- és vállfájdalmakat, emellett segít, hogy a gerinc alvás közben is megfelelő pozícióban legyen. Az anatómiai előnyökön felül véd az allergének ellen, így frissítő és egészséges alvást biztosít. Egy régi és rossz párna komoly gondokat okozhat, a legsúlyosabb esetben akár depressziót és szívbetegséget is kiválthat.

A Paplanshop.hu webáruház megfelelő párna kínálata minden vásárló igényét kielégíti. Választhat töltet, méret, moshatóság, vagy keménység szerint, mindenki megtalálja a számára megfelelő párnát. A párnaválaszték mára óriási lett, ezért igyekszünk segíteni, hogy a Naturtex Kft. termékei közül mindenki megtalálhatja a neki megfelelő kispárnát, félpárna vagy nagypárnát.

Kamilla paplanok és párnák a zavartalan éjjelekért

Kamilla paplanok és párnák a zavartalan éjjelekért

Atka Stop term+ękcsal+íd_1 paplan+kp+np becsomagolva

Itt a szmogos, párás idő, cserélje le párnáját, paplanját, melyhez akár Akciós áron hozzájuthat a www.paplanshop.hu webáruházban.

Mikor jött el az ideje, hogy párnáját kicserélje?

Általánosságban elmondhatjuk, hogy a párnánkat két-három évente cserélni kell. Több tényező is jelezheti, hogy eljött a csere ideje:

1. Ön gyakran ébred fejfájással, merev nyakkal vagy izomgörcs ébreszti fel. Ha ébredés után fejfájás gyötri, háta hasogat vagy fáj a lába, elképzelhető, hogy párnája a hibás. Az ok a nyak elégtelen megtámasztásában rejlik, ami gyakran az egész gerincre kihat. A jó párna biztosítja a fej, a nyak és a test egészének helyes tartását.

2. Párnája lapos, elnyűtt vagy formátlan. Egy alakját vesztett, tartás nélküli párna nem képes ellentartani, ha súly nehezedik rá. Ha párnáját sokszor kell felrázni vagy igazgatni, ideje, hogy újra cserélje. Akkor is új párnára van szüksége, ha a régi nem rúgja ki magát, ha Ön félbe hajtja. A megfelelő párna igazodik a fej alakjához, de egyenletesen osztja el annak súlyát és nem gyakorol rá kényelmetlen nyomást.

szaten-gyapju-termekcsalad

 

 

 

 

 

 

 

Paplanshop-FB-aloe-szett

 

 

 

 

 

Az idei ősz sikerterméke a Szatén-gyapjú paplan & párna garnitúra illetve az Aloe Vera paplan & párna garnitúra, mellyel sokkal pihentetőbb az alvás! 3 részes paplan és párna szettek Extra Akciós áron a www. paplanshop- ban!

3. Ön allergiában vagy asztmában szenved. A párnában felhalmozódnak a testnedvek és az elhalt hámsejtek, melyek remek táptalajt nyújtanak a leggyakoribb allergéneknek, a poratkáknak. A párna egy idő után tele lesz baktériummal, penésszel és poratkával, ami rendkívül egészségtelen. Mindez allergiát okozhat, és az asztmás tünetek kiváltója is lehet. A szakértők ezért azt ajánlják az allergiásoknak, hogy párnájukat kétévente cseréljék újra. Az allergiakockázat csökkentése érdekében emellett érdemes a párnákat forró vízben mosni, és olyan párnahuzattal bevonni, ami megakadályozza az allergének elszaporodását.

4. Az Ön párnája több mint hároméves. Még ha nem is tudja megnézni párnája belsejét, ne legyenek kétségei az évek során ott kialakuló ökoszisztémát és annak a lakóit illetően. Szerezzen be egy új párnát akkor is, ha ennek még nincsenek szemmel látható jelei.

5. A párnája kellemetlen szagot áraszt. A kellemetlen szagokat okozhatják a baktériumok, a penész, a gombák vagy az izzadtság, de bármelyikről is legyen szó, egy ilyen párnát sürgősen le kell cserélni egy újra.

6. Ön nem tudja magát kialudni. Ha az éjszakákat forgolódással és párnája igazgatásával tölti, egy új párna megoldást jelenthet erre a problémára. A minőségi alvás hiánya komoly egészségügyi problémákat okozhat. Életünk egyharmadát az ágyban töltjük, fejünket és nyakunkat pedig ilyenkor egy párnán nyugtatjuk, tehát nem kérdés, hogy szükségünk van egy minőségi párnára a megfelelő éjszakai pihenéshez.

www.paplanshop.hu

Allergia ellen – méregtelenítés kíméletesen

Az allergiának (valamilyen, a légutakon vagy a tápcsatornán keresztül a szervezetbe kerülő, illetve a bőrrel érintkező anyag által kiváltott allergiás reakció) kétféle osztálya ismert. 

Az alvási zavaroknak és az allergiáknak különböző okai lehetnek, pl. poratkák, gombák és penész. Jelenlétükről a köhögés, szipogás, bedugult orr, viszkető vagy könnyező szem és fertőzött légutak formájában tapasztalt, éjszakai tünetek árulkodnak, melyek rendszeresen megszakítják Ön vagy családja alvását.

Jó hír: van megoldás! – www.paplanshop.hu

1. Az egyik osztály a veleszületett allergiák köre, amelyek kezelése nehezebb, de körültekintő életmód- és táplálkozási terápiával itt is sikerekre lehet számítani. 
 
2. Az allergiák másik osztálya a szezonális vagy később szerzett allergiák esete. Ezek kezelése valamivel könnyebb, hiszen a kiváltó ok a legtöbbször a szervezetben felhalmozódó méreganyagok hatása. Következésképpen a kezelés a méregtelenítésre és az immunrendszer erősítésére irányul, és így az allergiás reakciók oka megszüntethető.

 

4 évszak aloe vera paplan

 

kamilla_paplan_betetlap

 

 

 

 

 

 

 

Megoldások

Ha valaki csak egy-két dologra allergiás, próbálkozhat az allergén elkerülésével. Az allergia kiváltó oka azonban a toxinok jelenléte, és ha ezt nem kezeljük, akkor az idő múlásával az érzékenység fokozódik, és egyre több allergénre leszünk érzékenyek. Az amavisa ugyanis károsítja az immunrendszer működését, így a szervezet egyre kisebb mértékben tolerálja a kedvezőtlen külső behatásokat akár az allergének, akár a kórokozók formájában. Az időszakos allergiák esetén tehát ajánlott elvégezni egy kora tavaszi és egy nyár végi méregtelenítő kúrát.

Lecserélte már párnáit a hűvösebb, szmogos idő előtt? – http://www.paplanshop.hu/parnak 

Atka Stop term+ękcsal+íd_1 paplan+kp+np becsomagolva

Paplanshop-FB-aloe-szett

 

 

 

 

 

Méregtelenítés

A méregtelenítésben főszerepet játszik a máj és a vastagbél. A máj elősegíti a vér méregtelenítését, így bőrallergiák esetén kifejezetten előnyös a májregeneráló, keserű gyógynövények fogyasztása a honi növények közül a gyermekláncfű, sóskaborbolya és az echinacea ajánlható. A rendszeres ürítést is biztosítani kell, ennek érdekében fogyasszunk  béltisztító készítményeket. A vastagbél baktériumflórájának helyreállítása probiotikumok segítségével sok esetben hathatósan csökkenti az élelmiszer-allergiát. A trikatu nevű fűszerkeverék (gyömbér, fekete bors és hosszú bors pora) szintén jó hatású légúti allergiák esetén. Ehhez keverhetünk még porrá őrölt szegfűszeget, kámfort és koriandert is.

www. paplanshop.hu

A pihentető alvás titkai

Életünk egyharmadát alvással töltjük, amely hiányával nem beszélhetünk egészséges életről. Alvás közben erősödik immunrendszerünk, agyunk feldolgozza az előző nap eseményeit, izmaink ellazulnak, bőrünk regenerálódik. Az megfelelő minőségű pihenés elengedhetetlen feltétele a nyugodt és zavartalan elalvási szakasz.

A jó alvás fontossága mindannyiunk számára megkérdőjelezhetetlen. Egy kiadós alvást követően frissen és kipihenten ébred, és készen áll az új nap kihívásaira. Amennyiben fáradtan vagy hátfájással kel, ideje matracát lecserélni. Ha bizonytalan, hogy melyiket válassza a www.paplanshop segítséget nyújt Önnek.

Őszi lakástextil vásár

                        Paplanshop-FB-AD-paplan-parna-szettv2

 

 

 

 

 

Számos tényező befolyásolhatja még az alvásunkat:

  • kellemes lehetőleg 100% pamut öltözet és ágynemű
  • matrac, mely elnyeli a testünk “páráját”
  • paplan és párna amely a kellemes és pihentető alvást biztosítja
  • esetleg lágy fények (előbb-utóbb elálmosodunk)
  • megfelelő hőmérséklet

A paplan és párna illetve párna szettjeinkhez Akciós áron hozzájuthat: www.paplanshop.hu

 

Miki - Fiona akciós lámpák

Selena szatén ágynemű

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha nyugodtan és békésen alszunk el, sokkal mélyebben fogunk aludni. Alakítsunk ki egy rendszert, és lefekvés előtt ismételjük minden este ugyanazt: olvasgassunk egy picit, vegyünk egy forró fürdőt, hallgassunk kellemes és nyugtató zenét a sötétben és a gondjainkat lehetőleg hagyjuk “ajtón kívül”.

 

Ha már átestünk az első álmatlan éjszakán vagy hajnali ébredésen, akkor mindig a megoldást keressük. Mindazok, akik tartósan fennálló alvási zavarokkal küzdenek, sajnos jól ismerik az alvásmegvonással járó testi-lelki kimerültséget, ami jelentős szenvedést okozhat, érzelmi instabilitáshoz vezethet, és komoly teljesítményromlást is eredményezhet. Ehhez nyújtunk segítséget a fent említett módon. A www.paplanshop webáruház számos terméket kínál, hogy relaxáló és pihentető legyen az alvása.

www.paplanshop.hu 

 

Reggeli kávézás, hogy jobban induljon a napod!

A kávéfogyasztás ma már csak rituálé Nálunk? Egyesek az illata miatt ragaszkodnak hozzá, mások állítólag nem tudnak felébredni nélküle. A kávéfogyasztás legfontosabb hatása számunkra a koffeinnek köszönhető éberségérzet. A koffein egy stimulálószer, mely  leállítja bennünk a fáradtságérzetet. 

Ha valóban azt szeretnénk elérni, hogy hasson ránk a koffein, ráadásul bármiféle nemkívánatos adalék nélkül, kávét legszerencsésebb délelőtt tíz és dél között, illetve délután kettő és öt között kortyolgatni. Aki más bioritmussal él, legalább azt tartsa be, hogy vár egy órát az ébredés és az első csésze kávé között. Mindez természetesen igaz az összes többi koffeintartalmú italra is.

Paplanshop-FB-aloe-szett-2

Atka Stop term+ękcsal+íd_1 paplan+kp+np becsomagolva

 

 

 

 

 

 

 

Szeretne még frissebben ébredni? A kellemes és pihentető alváshoz hozzájárul a megfelelő paplan és párna kiválasztása is. Válasszon a www.paplanshop webáruházban, akár Akciós áron!

Ha a kávézás több számodra 3 percnél, és hosszasan szereted kiélvezni minden ízvilágát, akkor burkolózz be egy pihe-puha plédbe így még sokkal kellemesebb érzés lesz a reggeli hűvös időben.

oszi-lakastextil-vasar

 

paplanshop-fb-ad-agytakaro

 

 

 

 

 

A kávé világnapja minden év szeptember 29.-je.  Négy kávéfogyasztóból három a klasszikus pörkölt kávékat részesíti előnyben, ugyanakkor a fiatalabbak között egyre népszerűbbek az instant kávék is.

Hogy még jobban induljon a reggeled, kucorodj vissza egy kicsit a hálószobádba! A csodás kiegészítők , melyek körbevesznek Téged sokkal jobb kedvre derítenek – ágytakaró, ágyneműhuzat , jersey gumis lepedő stb.

A kávé felfedezéséről többféle mendemonda kering, a leghitelesebb történet a XIV. századra nyúlik vissza, amikor is állítólag egy jemeni pásztor arra lett figyelmes, ha kecskéi a kávécserje termését legelik, felélénkülnek. A pásztor begyűjtötte a cserje piros bogyóit, s elvitte a közeli kolostor szerzeteseinek. Azok forró főzetet készítettek a bogyókból – megfőzték az első kávét. Az ital hatásosnak bizonyult, felélénkültek tőle, ezért rendszeresítették.

www.paplanshop.hu

Közeleg a Karácsony? – Nem tudod, hogy mit ajándékozz?

A Karácsony és az azt megelőző hónapok nagyon kimerítő időszak mind a munkát, mind a készülődést illetően. Azt azonban ne feledjük el, hogy ez az év egyik legcsodálatosabb időszaka is egyben. Miért tennénk tönkre a saját és családunk boldogságát és ünnepváró hangulatát azzal, hogy egészen szentestéig a karácsonyi ajándékok beszerzésén görcsölünk? Egy praktikus dolognak mindenki örül, pláne ha szép és esztétikus látványt nyújt. Lepje meg párját Akciós ágytakaróval, díszpárnával, paplan&párna szettel vagy 100%pamut ágyneműgarnitúrával, de egy gyönyörű törölköző is kiváló ajándék lehet, mely a puhaságával kényezteti az ajándékozottat.

perseus-c901

 

 

Szívesen segítünk, ha nincs ötleted az ünnepi vásárlásban. Összegyűjtöttük neked néhány ajándékötletet, hogy teljes legyen a karácsonyi hangulat. Ha úgy érzed, kifogytál a kreativitásból, meríts a ötletet a www.paplanshop.hu webáruházból! Lakástextil Akciónk széles választékot kínál számodra.

atka-stop-termekcsalid_1-paplankpnp-becsomagolvaA karácsonyi meglepetés sokaknak okoz fejtörést az ünnep közeledtével. Minek örülne, minek venné hasznát stb… Sokszor nem sikerül megválaszolnunk ezeket a kérdéseket az utolsó napig sem, amikor még az üzletek nyitva tartanak. Így aztán veszünk valami olyat, amiről már akkor tudjuk, hogy nem lesz nagy sikere. Persze tudjuk, hogy nem az ajándékozás az ünnep lényege, de azért mindenki szereti megörvendeztetni a szeretteit, családtagjait. Ezen a weboldalon számos ötletet mutatunk be. Tehát olyan ajándékokat, amelyek ideálisak erre az ünnepre. A feltüntetett termékeket igyekeztünk úgy kategorizálni, hogy egyszerűen listázhatóak legyenek a célszemélynek és elképzelésünknek leginkább megfelelő ajándékok.
Jó böngészést kívánunk!

www.paplanshop.hu

Nyakfájás? – tehet ellene

A nyak gerincünk legmozgékonyabb része. Az összesen hét csigolyából, mely a nyakat alkotja, az első két csigolya biztosítja a fej sokirányú mozgását, ugyanakkor az egész nyaki gerincszakasznak óriási mozgásterjedelme van. A nyaki gerinc háti szakaszában léphetnek fel legerőteljesebben olyan negatív erők, melyek igénybe veszik a csigolyaközi porckorongokat, szalagokat, ízületeket és izmokat.

Memory nyakpárna fotóHosszú, buszos, repülős, autós utazáshoz ajánljuk a Memory nyakpárnát, mely levehető, mosható huzatával, trendi színével kényelmesebbé teszi az utazást.
Azoknak ajánljuk, akik jó áron szeretnének magas minőségű ergonómiai kialakítású párnát vásárolni, valamint azok számára ideális, akik oldalt és a hátukon szeretnek aludni, kedvelik a alacsonyabb párnákat.

 

A nyakfájás megelőzése 

A nyakfájás korunk, a modern világ tünete. Sokat árt az elhízás, a kényelmetlen, korszerűtlen iskolapad, az ülőmunka, a mozgásszegény életmód. Fontos már kisgyermek kortól a rendszeres napi tornára, testmozgásra nevelni a gyerekeket.

Milyen párnán aludjunk?

Aloe Vera paplan, párna és 3 részes szett

Legfontosabb a lapos, nem túl kemény párnán való fekvés. Akciós, formatartó párnákat itt talál.
Ülőfoglalkozásúak esetében pedig kiváló megoldás a memory hátpárna, a memóriahab töltet segítségével egyenesen, természetes szögben tartja a hátcsigolyákat, ezáltal kiválóan megtámasztja a hátat és a derekat. Segítségével  megőrizhető a megfelelő testtartás egész napon át, így elkerülhető a vállak és a hát fájdalmaiért nagy részben felelős görnyedt testhelyzet kialakulása. A gumipánt segítségével könnyen rögzíthető bármilyen irodai székhez vagy az autó üléséhez. 

Jó hír, hogy többnyire magától elmúlik

Szerencsére a nyakfájás nem betegség, hanem tünet. Mégis figyeljünk rá, mert az életkor előrehaladtával a tünetek gyakorisága fokozódik. A panaszok többsége rendszerint enyhe, és kezelés nélkül, esetleg fájdalomcsillapító segítségével néhány nap alatt megszűnik.

Nyári akciós paplan, párna, ágytakaró, ágynem ás iskola kezdési vásár a www.paplanshop.hu webáruházban.

Paplanshop-FB-iskolakezdesi

Iskola és óvoda kezdési akcióban gyermek ágyneműk, lepedők, plédek, paplanok, gyermek párnák


Paplanshop-FB-levendula paplan-parna-szett

Levendula 3 részes 100% pamut paplan és párna szett 10.990 Ft, 2 db-tól 9.990 Ft

 

Nyári paplanok és szettek a pihentető alvás “jegyében” – mert idén is jön a kánikula

Flower ágytakaróA Naturtex Akciós paplanok, ágyneműk és ágytakarók kiváló minőségű anyagból készülnek, és egészséges, kényelmes pihenést biztosítanak. 

Amikor új paplan vásárlására kerül a sor, gyakran előfordul, hogy nem tudunk dönteni, mert olyan nagy a választék. Különböző méretek, különböző anyagok: melegebb, hűvösebb, természetes vagy mesterséges, stb. Hogyan döntsük el, melyik a megfelelő a számunkra?

Milyen fajta paplanra van szüksége? A megfelelő paplan kiválasztásakor számos dolgot figyelembe kell vennie, mielőtt döntene az egyik mellett. 

A zavartalan pihenés záloga a NATURTEX AKCIÓS NYÁRI paplan!

 

Gondolja végig:

  • a paplan képes-e alkalmazkodni a hőmérséklet változásokhoz,
  • a paplan taszítja-e a nedvességet,
  • antiallergén paplant szeretne-e,
  • milyen anyagból legyen a paplan,
  • mekkora az ágya, és egyedül alszik-e benne vagy a partnerével.

Atka Stop term+ękcsal+íd_1 paplan+kp+np becsomagolva

Biztosak vagyunk benne, hogy a Paplanshop.hu webáruház paplankínálata még a legkifinomultabb ízlésű vásárlót is kielégíti.

A legkiválóbb anyagok (Levendula, Kamilla , Aloe Vera, Bambusz szál, Selyem, Atka Stop, 95 fokon főzhető, Greenfirst) a biztosíték arra, hogy Önt egyszerűen el fogják varázsolni a Naturtex paplanjai.

http://www.paplanshop.hu/

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!